Lente!

Omdat het lente is en geïnspireerd op de ‘Tip van de week’ van Karin Reichrath* vandaag een serveersuggestie met paardenbloemblaadjes!  Het ziet er niet alleen vrolijk uit, het is ook nog eens goed voor je (zegt Karin 🙂 )!

Ons recept: beleg de Crunchie met blaadjes jonge bladspinazie. Verkruimel er wat geitenkaas over en leg er een, in reepjes gesneden, dadel op. Druppel er wat granaatappelmelasse over (te koop bij o.a. de Turkse winkel). Pluk het bloemetje van een paardenbloem, trek de blaadjes los en strooi ze er over.

Eet smakelijk!

crunchie_bladsp-paardenbloem

 

*Karin is o.a. voedingsdeskundige en je kunt haar volgen op facebook. Via deze link vind je haar emailadres. Door Karin een mailtje te sturen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Doen! Zeer de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *